Aanpak

Vanuit een brede expertise kan Emo-Ratio de verschillende vraagstukken bij training en coaching vanuit diverse invalshoeken benaderen. Hierbij is de aard van de vraag en het gewenste resultaat leidend.
Hier kunt u informatie lezen over de verschillende methoden en modellen.
Voor een nadere toelichting of vragen kunt u altijd contact opnemen.

Enkele reacties van deelnemers :

Ga vooral zo door als verfrissende en vooral luisterende trainer! Ik denk echt dat je op de goede plek zit :)>

Zeer prettige manier van communiceren, open, vriendelijke en daadkrachtige houding. Goede afwisseling theorie en oefeningen, veel ruimte voor vragen en inbreng vanuit de groep. Er wordt tussentijds gevraagd of de groep deze manier /dit onderwerp /deze info nuttig en interessant vindt; de trainer toetst en evalueert dus al tussen de les door en dat vind ik prettig.

De eerste lesdag vloog om. Enthousiaste trainer, die helder uitleg gaf en veel praktijkvoorbeelden gebruikt. Heel fijn.

Ik verheug me op de volgende twee lesdagen!

Zeer goed en een prettige uitwerking van de stof uit het boek.

 

NLP

NLP biedt verschillende ingangen voor verandering van gevoelens, gedragingen en overtuigingen. Hiermee wordt u effectiever in relatie met uzelf en met anderen.

Lees meer

Action Learning

Action Learning is een vorm van managementtrainingen, waarin een groep deelnemers, door bespreking van urgente en belangrijke problemen, van en met elkaar leert.

Lees meer

Rationeel Emotieve Therapie

Rationeel Emotieve Therapie (RET) is een vorm van cognitieve gedragstherapie, ontwikkeld door Albert Ellis (1913), een psychoanalyticus uit de VS.

Lees meer

 

Transactionele Analyse

Transactionele Analyse (T.A.) is een persoonlijkheidstheorie en een leer over communicatie, door Eric Berne oorspronkelijk ontwikkeld als therapeutisch model.

Lees meer

Kernkwaliteiten van Ofman

Kernkwaliteiten zijn eigenschappen die tot de kern van een persoon behoren. Het zijn de specifieke sterktes die iemand kenmerken.

Lees meer

Roos van Leary

De Roos van Leary is een model voor interacties, waarin twee dimensies in communicatie worden gepresenteerd.

Lees meer