Coaching

Er wordt veelvuldig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit en resultaten van coaching. Daaruit blijkt coaching telkens weer een bewezen, effectief instrument voor leren en persoonlijke ontwikkeling. 

Coaching bij Emo-Ratio is praktisch, doelgericht en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
De coach is een sparringpartner, maar kan ook ‘advocaat van de duivel’ zijn!
Met als resultaat een beter functioneren van organisaties, teams en individuen, waarbij mensen vanuit eigen kracht, met plezier en voldoening in het leven staan.

Coaching kan zich richten op persoonlijke vragen en werkgerelateerde vragen. 
Aspecten die aan bod kunnen komen zijn dan bv. keuzes maken, verantwoordelijkheid dragen, mogelijkheden en oplossingen zien en weten wat je écht wilt. Maar ook je talenten kennen en benutten, nieuwe competenties ontwikkelen, sterker worden in je functie of meer grip op je leven en werken krijgen en daarmee gelukkiger zijn.
Ook teamcoaching behoort tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend intakegesprek
Voor de start van een coachingstraject  zal er eerst een intake plaatsvinden. Dit intakegesprek is vrijblijvend. Als je op basis van dit eerste gesprek beslist dat Emo-ratio niet de juiste partij voor je is dan hoef je niets te betalen. Als je besluit om door te gaan, geldt het reguliere tarief.

Model van logische niveau’s

Bij coaching hanteert Emo-Ratio het principe van het model van logische niveaus van Bateson en Dilts

Lees meer

Persoonlijke coaching


Op zoek naar nieuwe wegen

extra:
Coaching bij psychosomatische klachten
(hoe doorbreek je de spiraal..)

Lees meer

Werkgerelateerde coaching

Jouw vragen…
Groeien in je werk
Omgaan met werkstress

Teamcoaching

Lees meer