NLP snuffelavond

Ook benieuwd naar NLP…?

Je krijgt met NLP meer grip op je eigen emoties en je gaat beter contact hebben met anderen…
Voorafgaand aan een nieuwe training organiseren wij een snuffelavond. Zodra deze datum bekend is ziet u dat hier!

Persoonlijke ontwikkeling

Speel je met de gedachte om een opleiding voor je persoonlijke ontwikkeling te volgen, dan zit je hier goed. Je gaat op de NLP snuffelavond ervaren wat NLP voor jou kan betekenen. Alles wat met onzichtbare inkt lijkt geschreven wordt je helder. Je gaat door NLP bewuster leven en meer genieten.

Introductie

Neuro Linguïstisch Porgrammeren (een hele mond vol!) is de sleutel tot zelfkennis, verandering en effectieve communicatie. NLP is een verzameling modellen voor het begrijpen en veranderen van de innerlijke ervaring. Daarbij wordt gewerkt met zowel de taal als met innerlijke beelden, emoties en onbewuste non-verbale signalen.
Voor wie?
Voor jou, als professional of manager, medewerker, huisvrouw en geïnteresseerde die misschien al ‘iets’ over NLP heeft gehoord, maar er het fijne van wil weten.
Wat is het resultaat?
Na deze introductiecursus heb je een goed beeld gekregen wat NLP inhoudt, waar het zich mee bezig houdt en hoe je er gebruik van kunt maken op je werk en privé. Je ziet concreet wat je kunt verwachten tijdens onze opleiding. En heel belangrijk, kijk of je een klik met ons hebt. De informatieavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.
Tipje van de sluier?

Je maakt op deze avond kennis met:

  • Jouw eigen “Big Data”
  • De vooronderstellingen van NLP
  • NLP als Communicatiemodel
  • De kracht van ‘Rapport’

 

NLP snuffelavond
Prijs: gratis
Datum: volgt!

Van 19:30 tot 21:30
Wilsonweg 6, 2182 LR Hillegom
Inschrijven